شنبه 12 تير 1395
نوشته شده توسط : در ساعت : 15:05
بریانی اعظم به عنوان بزرگترین و با سابقه ترین مرکز طبخ این نوع غذای سنتی در اصفهان از سال 1295 هجری شمسی با همت مرحوم پهلوان علی اخوان به همراه پدر گرامیشان عبدالکریم اخوان شروع به کار کرد. در سال 1374 پس از قرار گرفتن مکان بریانی اعظم در طرح فضای سبز شهرداری اصفهان تصمیم به گسترش این مرکز در دو شعبه واقع در خیابان چهارباغ پایین و دیگری در خیابان مسجد سید گرفته شد و در حال حاضر شعبه دیگری در خیابان کمال اسماعیل داره. قابل ذکره که این غذا در اصفهان مخصوص ناهار هستش که البته در ایام نوروز بعلت درخواست های زیاد شب ها هم طبخ میشه ولی اصولا برای ناهار هستش دلیلش هم برمیگرده به میزان چربی بالای این غذا که برای ناهار مناسبه.
رودخانه کر، بزرگترین رودخانه فارس