چهارشنبه 8 شهريور 1396
نوشته شده توسط : nazanin در ساعت : 16:31
استیک فریت
غذای ملی فرانسه . استیک و سیب زمینی سرخ کرده که در کل اروپا طرفدارای زیادی داره . قسمتی از گوشت دنده رو با کمی سس هلندیز سرخ می کنند و با سیب زمینی میل می کنند .
جگر چرب
غذایی تجمی و گران قیمت . مرغابی و غازهایی که 9 تا 25 هفته سن دارند رو دو تا 3 هفته مجبور می کنند غذای زیادی بخورند وقتی چاق شدند و به کبد چرب مبتلا شدند اونا رو سر بریده و کبدشون رو با مخافات می خورند . بیچاره غازها .
فاریناتا
نان محلی ایتالیایی شبیه پیتزا . این نان از آرد نخود ، آب و روغن زیتون تهیه میشه و بیشتر در بین گردشگران تور اروپا در شهر نیس طرفدار دارد .
اِسکارگو
اسکارگو نام حلزون است و اشاره به خوراک حلزون داره . حلزون خوراکی هرچه درشت تر باشد مرغوب تر است. خوراکی که از حلزون اسکارگو آماده میشود به همین نام نیز خوانده میشود . حلزون خوراکی هرچه درشتتر باشد مرغوبتر است .
سوپ پیاز فرانسوی
یکی از خوشمزه ترنی سوپ های دنیا . مخلوطی از آب مرغ، پیاز خلال شده، روغن مایع، سس سفید، سس سویا و ادویه و آبلیمو و پنیر پیتزا .
کرپ قارچ و اسفناج
ترکیبی از اسفناج و قارچ ، سیر ، جعفری ، آویشن که درون کرپ می پیچند و با پنیر موزارلا روی آن را می پوشانند و درون فر قرار می دهند .
سوفله
نوعی کیک سبک است که با تخم مرغ درست می شود .
راتاتویی
غذای سنتی فرانسه که با سبزیجات پخته میشود و معمولا در کنار یک وعده ی اصلی سرو می شود . اما به نظر من خودش یه غذای کامله .
منبع :
http://parisiens24.blogfa.com/
:: موضوعات مرتبط: فرانسه
:: برچسبها: غذاهای فرانسوی