• قالب وبلاگ
  • آرشیو مطالب
  • لينك rss
  • پست الکترونیک
  • صفحه ي اصلي

سفر به دور دنیا سفر به دور دنیا سفر به دور دنیا

سفر به دور دنیا

خورش ماست اصفهانیخورش ماست یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که در قدیم یک غذای اصلی درباری بود ولی امروزه به عنوان دسر مصرف می‌شود. از تاریخچه این غذا اطلاعات چندا...

 
وب سايت من
پروفایل مدیر وب سایت
موضوعات
مشهد
ایتالیا
اصفهان
شیراز
فرانسه
اسپانیا
تایلند
دبی
آرشيو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
1396
1395
1394
ديگر موارد
 
خورش ماست اصفهانی
1395/2/12
نوشته شده توسط : nazanin در ساعت : 15:00

خورش ماست اصفهانی

خورش ماست یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که در قدیم یک غذای اصلی درباری بود ولی امروزه به عنوان دسر مصرف می‌شود. از تاریخچه این غذا اطلاعات چندانی در دست نیست اما دستکم بیش از یک سده است که در میهمانی‌های مجلل و بزرگ اصفهان دیده می شود. این غذا بسیار موردتوجه گردشگران تور اصفهان است.

وقتی به کتاب های آشپزی سر بزنید روش درست کردن آن با گوشت مرغ را می توانید پیدا کنید. اما روشی که مردم اصفهان برای پخت آن دارند کمی متفاوت است. در ادامه به روش پخت این خورش خوشمزه در اصفهان خواهیم پرداخت:

خورش ماست اصفهانی

برای تهیه دسر خورشت ماست سنتی اصفهان به گوشت گردن گوسفندی بدون چربی احتیاج خواهید داشت. همچنین در استفاده از زعفران باید دست و دل باز عمل کنید. چرا که عطر خوش خورشت ماست مدیون وفور این چاشنی بی‌نظیر است.

بهتر است این دسر را از شب قبل تهیه نمایید چراکه هرچه بیشتر بماند بهتر جا می‌افتد و در ضمن در فواصل مختلف با سر زدن به دسر، شیرینی آن را تست کنید و در صورت تمایل پودر شکر و ماست بیشتری به آن اضافه کنید.

برای تهیه خورشت ماست از ماست چکیده شیرین و نسبتا چرب بهره خواهیم برد. برای این منظور می‌بایست ماست و پودر قند را از شب قبل درون تنظیف ریخته و با قرار دادن تنظیف روی سبدی که زیر آن ظرف گودی قرار داده‌اید کلیه آب ماست را بکشید و اصطلاحا چکیده کنید. (ماست را درون یخچال استراحت دهید تا مانع از ترش شدن ماست شود.)

برخلاف تصور عموم تهیه خورشت ماست کار دشواری نیست تنها به کمی زمان و نیروی کافی برای کوبیدن گوشت و سایر مواد احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم خورش ماست:

  • گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
  • ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
  • شکر 1 پیمانه سرخالی
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • آب 2 تا 3 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
  • خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)

طرز تهیه خورش ماست :

گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).

زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

نکات:
1- این خورش سرد سرو می شود.
2- از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.



مشاهده پست مشابه : دانلود بازی هتل متروکه Haunted Hotel: Eternity (Full) v1.0.0
 
لينك دوستان
قالب وبلاگ
استخاره
تور اروپا
تور شیراز
تور اصفهان
تور مشهد
قالب بلاگفا
نمایندگی پنل اس ام اس
تایپ و ویرایش
کنکور
بازاريابي و فروش
چتروم ايراني
آخرين مطالب
آشنایی با غذاهای فرانسوی
جزیره ایبیزا اسپانیا
هتل سیتی سیزن دبی
آنچه لازم است برای سفر به تایلند بدانید
پارک آبی وایلد وادی دبی
هتل مارک لند پاتایا
سفری شگفت انگیز به بالی جزیره خدایان
تور آنتالیا این نکات به شما کمک خواهد کرد که سفر خارج
تور مالزی راهنمایی در مورد چگونگی دریافت بهترین معامله در یک هتل
Ϧ Sʠ
لينكستان
تور فرانسه
تور اروپا
تور شیراز
تور اصفهان
تور مشهد
لیست تمام پیوند ها
بر چسب ها
<-TagName-> ,
امكانات جانبي
جهت اطلاع از تنظیمات و ویــــرایش این قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.
 
تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به سفر به دور دنیا مي باشد.
كد نويسي و گرافيك قالب توسط : تم ديزاينر
سفر به دور دنیا